Kunstbeeld

App

donderdag 19 januari 2017

Kunstbeeld App


Nieuwe Kunstbeeld app met uitgebreide Kunstgids


Kunstbeeld lanceerde op 21 februari 2014 de nieuwe premium Kunstbeeld App voor iPhone en iPad. Met deze unieke App blijven kunstliefhebbers altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien is in de Kunstgids te zien welke tentoonstellingen in musea, kunstinstellingen en galeries in de buurt open zijn en kunnen favoriete locaties en exposities worden bewaard en gedeeld met vrienden.

Klik hier om de Kunstbeeld App te downloaden
De Premium App kost eenmalig € 3,99. Nieuws, weblogs en zoeken van exposities is gratis.
De premium-versie biedt veel extra mogelijkheden:
  • Beeldverslagen van tentoonstellingen en beurzen, Interviews, Reportages, Video’s
De uitgebreide Kunstgids:
  • tentoonstellingen in de buurt zoeken door middel van gps
  • interessante exposities in sets bundelen
  • favoriete locaties in sets bundelen
  • sets delen met vrienden
  • notificaties ontvangen als tentoonstellingen beginnen of aflopen

De Kunstgids van Kunstbeeld is uniek in Nederland. In één oogopslag is te zien welke tentoonstellingen in musea, kunstinstellingen en galeries in de buurt open zijn. Deze galeries kunnen gebruikers opslaan in een ‘set’, om later nogmaals te raadplegen. Deze sets zijn ook te delen met vrienden die dezelfde app hebben. Als laatste kunnen gebruikers exposities beoordelen en zien wat andere bezoekers ervan vonden.
 

Klik hier om de Kunstbeeld App te downloaden

Let op: als u inlogt, biedt de App meer mogelijkheden, waaronder: reacties plaatsen onder nieuwsberichten en beeldverslagen; tentoonstellingen of galeries markeren als 'favoriet'; exposities opslaan in sets etc. Maak hiervoor eerst een account aan op www.kunstbeeld.nl/registreren 


De Kunstgids


Ontdek welke exposities in de buurt zijn

  
Bekijk de details van de expositie


Zoek exposities, sla exposities op bij uw favorieten, raadpleeg later uw favoriete exposities of locaties (musea, galeries).


App op 1

In maart 2014 stond de Kunstbeeld App op nummer 1 in de App Store de categorie 'Nieuws'.


Kunstbeeld plaatst de (inter)nationale kunst van nu helder binnen haar kunsthistorische context. Een kunsttijdschrift vol interviews, artikelen, handige tentoonstellingstips en sprankelende afbeeldingen. Kunstbeeld is inspirerend, verrassend en toegankelijk. In 2010 lanceerde Kunstbeeld de App voor de iPhone. Nu, in 2014 komt versie 3.0 uit.  

App

Bestel Kunstbeeld nu

Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen