Kunstbeeld

Kunstbeeld

dinsdag 6 december 2016

Uw abonnement op Kunstbeeld

Fijn dat u de moeite heeft genomen onze website te bezoeken. Kunstbeeld zal niet meer verschijnen, maar gelukkig hebben wij voor u een goede oplossing gevonden. We zijn blij u te kunnen melden dat u de edities die u nog tegoed heeft kunt omzetten naar een ander tijdschrift óf de keuze kunt maken uit schitterende kunstboeken. Wij willen u tien nummers van één van de volgende tijdschriften aanbieden, aan u de keuze!: Filosofie Magazine, Opzij, Historisch Nieuwsblad, New Scientist, Maarten! of Jamie magazine. Deze loopt automatisch af, aan het einde van deze periode kunt u er zelf voor kiezen om dit abonnement te verlengen.
 
Leest u liever boeken? Dan kunt u ook kiezen voor een selectie uit ons mooie aanbod van kunstboeken. U kunt in het open veld onderaan dit formulier het pakket van uw keuze doorgeven. Het intypen van de letter volstaat. Of bel ons via 0900-040 13 58. Het zou prettig zijn als u dit voor 1 september 2015 aan ons kunt laten weten. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail via lezersservice@veenmedia.nl.

De keuzemogelijkheden:
A. 11x Filosofie Magazine
B. 11x Opzij
C. 11x Historisch Nieuwsblad
D. 11x New Scientist
E. 11x Maarten!
F. 11x Jamie magazine
G. Pakket 1: This will have been + Degas | Ensor | Van Gogh (3 boeken) + de Duitsers zijn uitgeschakeld + 75 Beroemdste bouwwerken
H. Pakket 2: Art cities of the future + Nederlandse architectuur in 250 topstukken + Hollandse luchten + 50 inzichten Stromingen en ideeën
I. Pakket 3: In search of meaning + Optische illusies + 50 inzichten Stromingen en ideeën + 75 Beroemdste bouwwerken

Informatie over de boeken/dvd's:
This will have been
Dit fascinerende boek geeft een chronologische weergave van zowel canonieke als bijna vergeten werken uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. Het boek bevat meer dan tweehonderd kleurenfoto’s van kunstwerken uit deze roerige tijd. Het is een onmisbaar, origineel en uiterst leesbare aanwinst voor de boekenkast van iedere kunstliefhebber.

Degas | Ensor | Van Gogh (3 boeken)
- Overzicht van leven en werk van Edgar Degas
- Een overzicht van de kleurrijke bezoekers die een bezoek hebben gebracht aan de Blauw Salon van James Ensor
- De 100 mooiste tekeningen van van Gogh
 
De Duitsers zijn uitgeschakeld
De Duitsers zijn uitgeschakeld is een autobiografisch boek geschreven door TINKEBELL, die onlangs nog door iemand als buitenissig en ongebreideld werd omschreven (treffend, vond zij zelf). Vol waargebeurde fragmenten over hoe ze alles durfde vanaf het moment dat iemand haar een slok van de toverdrank liet drinken.

75 Beroemdste bouwwerken van Nederland
Dit fraai gebonden boek beschrijft de 75 meest beeldbepalende architectonische, stedenbouwkundige, landschappelijke en waterstaatkundige bouwwerken in Nederland.

Art cities of the future
The Art Cities of the Future vertelt in welke steden momenteel de nieuwste van het nieuwste op het gebied van hedendaagse kunst gebeurt. Vergeet dus Parijs, New York of Londen, volgens dit boek moeten we zijn in Beiroet, Bogotá, Cluj, Delhi, Istanbul, Johannesburg, Lagos, San Juan, São Paulo, Seoel, Singapore en Vancouver.

Nederlandse architectuur in 250 topstukken
Architectuurhistorici van het NAi nemen u, in het rijk geïllustreerde boek Nederlandse architectuur in 250 topstukken, mee langs 250 markante gebouwen en ontwerpen. Van Cuypers, Berlage, Kromhout, Van Eesteren, Stam en Wijdeveld, tot Weeber, Coenen en Koolhaas.

Hollandse luchten
Jelle Leenes gaat op zoek naar geuren uit verleden en heden. Naar geuren die in het collectieve geheugen van veel Nederlanders gegrift staan. Naar geuren die in ons leven een belangrijke rol spelen of speelden. Naar geuren die wij bovenmatig beleefden en die ons gedrag beïnvloed(d)en.

50 inzichten Stromingen en ideeën
Een compact en toegankelijk overzicht van alle belangrijke stromingen in de westerse cultuur. De belangrijkste -ismen en cruciale begrippen uit de filosofie, religie, politiek, economie, kunst en wetenschap komen aan bod.

In search of meaning
Publicist Anne Berk onderzoekt de betekenis van de mensfiguur in globaal perspectief. 22 Kunstenaars uit Europa, maar ook uit China, India of Korea, maken 'mensbeelden' om hun vragen over het mens-zijn te communiceren.

Optische illusies
Onze ogen kunnen ons maar wat gemakkelijk bedriegen. Dat laat de Duitse fysicus en publicist Thomas Ditzinger zien aan de hand van een achttal reizen door de wereld van de visuele waarneming.
 
Bestel Kunstbeeld nu

Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen