Kunstbeeld

Kunstbeeld

woensdag 26 oktober 2016

Uw abonnement op Kunstbeeld

Fijn dat u de moeite heeft genomen onze website te bezoeken. Kunstbeeld zal niet meer verschijnen, maar gelukkig hebben wij voor u een goede oplossing gevonden. We zijn blij u te kunnen melden dat u de edities die u nog tegoed heeft kunt omzetten naar een ander tijdschrift óf de keuze kunt maken uit schitterende kunstboeken. Wij willen u zes nummers van één van de volgende tijdschriften aanbieden, aan u de keuze!: Filosofie Magazine, Opzij, Historisch Nieuwsblad, New Scientist, Maarten! of Jamie magazine. Deze loopt automatisch af, aan het einde van deze periode kunt u er zelf voor kiezen om dit abonnement te verlengen.
 
Leest u liever boeken? Dan kunt u ook kiezen voor een selectie uit ons mooie aanbod van kunstboeken. U kunt in het open veld onderaan dit formulier het pakket van uw keuze doorgeven. Het intypen van de letter volstaat. Of bel ons via 0900-040 13 58. Het zou prettig zijn als u dit voor 1 september 2015 aan ons kunt laten weten. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via bovenstaand telefoonnummer of per e-mail via lezersservice@veenmedia.nl.

De keuzemogelijkheden:
A. 6x Filosofie Magazine
B. 6x Opzij
C. 6x Historisch Nieuwsblad
D. 6x New Scientist
E. 6x Maarten!
F. 6x Jamie magazine
G. Pakket 1: Optische illusies + Hollandse luchten + Gaugain (DVD)
H. Pakket 2: Kunstkook + Waarom ik kunst maak + The worst you can be
I. Pakket 3: Het nieuwe Rijksmuseum (DVD) + 50 inzichten Stromingen en ideeën + Degas | Ensor | Van Gogh (3 boeken)

Informatie over de boeken/dvd's:
Optische illusies
Onze ogen kunnen ons maar wat gemakkelijk bedriegen. Dat laat de Duitse fysicus en publicist Thomas Ditzinger zien aan de hand van een achttal reizen door de wereld van de visuele waarneming.

Hollandse luchten
Jelle Leenes gaat op zoek naar geuren uit verleden en heden. Naar geuren die in het collectieve geheugen van veel Nederlanders gegrift staan. Naar geuren die in ons leven een belangrijke rol spelen of speelden. Naar geuren die wij bovenmatig beleefden en die ons gedrag beïnvloed(d)en.

Gaugain
Een bijzondere biografie van een van de grootste en meest populaire kunstenaars ter wereld die ongelooflijke invloed op de moderne kunst heeft gehad. Gaugain is het meest bekend van zijn wonderschone schilderijen van Tahiti. Maar heeft de roem van deze schilderijen ons het beeld op de rest van zijn prestaties ontnomen?

Artacucina
Een kunstkookboek met 160 pagina's vol prachtige kunstwerken en bijzondere recepten.

Waarom ik kunst maak
Iedere maand ondervroeg Kunstbeeld een vooraanstaand kunstenaar. Wat drijft deze kunstenaar? Waar komt de inspiratie vandaan? Voor het eerst is nu een selectie interviews gebundeld.

Be the worst you can be
In Be the worst you can be beantwoordt Saatchi bijna 300 vragen van lezers en journalisten. Met een visie op alles - van films tot goede zeden en van bijgeloof tot zelfmoord - geeft hij antwoord op vragen als: Hoe zou u uzelf omschrijven als er geen kunst was in uw leven? Wat is machtiger, geld of kennis?

Het nieuwe Rijksmuseum
Een vierdelig epos over ambitie, liefde voor kunst en oer-Hollandse besluitvorming, met tenslotte de historische en ontroerende ‘thuiskomst’ van de meesterwerken in het voorjaar van 2013.

50 inzichten Stromingen en ideeën
Een compact en toegankelijk overzicht van alle belangrijke stromingen in de westerse cultuur. De belangrijkste -ismen en cruciale begrippen uit de filosofie, religie, politiek, economie, kunst en wetenschap komen aan bod.

Degas | Ensor | Van Gogh (3 boeken)
- Overzicht van leven en werk van Edgar Degas
- Een overzicht van de kleurrijke bezoekers die een bezoek hebben gebracht aan de Blauw Salon van James Ensor
- De 100 mooiste tekeningen van van Gogh
 
Bestel Kunstbeeld nu

Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen