Kunstbeeld

Kunstbeeld

donderdag 19 januari 2017

Lichting 2011


Kunstbeeld bezoekt de eindexamenpresentaties van Nederlandse kunstacademies. In deze reeks beeldverslagen zie je een selectie uit de werken van 'lichting 2011'.

Lichting 2011: Academie St. Joost Breda


Vladimir Nospherate, 2011


Breda |
De 'Eindexpo '11' van de Academie St. Joost in Breda wordt gehouden in het academiegebouw en in De Boo in 's-Hertogenbosch.

In het academiegebouw zijn naast Autonome Beeldende Kunst, de studierichtingen Illustratie, Grafisch Ontwerpen, Ruimtelijk Ontwerp, Animatie, Audiovisuele Vormgeving, Interactie Ontwerpen en Fotografie te zien.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2011: HKU


Sina Fischer
, Fine Art


Utrecht |
'Exposure 2011' van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) is over twee locaties verdeeld. In het Ateliergebouw aan de Tractieweg zijn werken te zien van Fine Art en Education.

De werken van Design en Photography staan tentoongesteld in de faculteit Beeldende Kunst en Vormgeving.
Bekijk het beeldverslag 

Lichting 2011: Willem de Kooning Academie


Afagh Morrowatian, Docent Beeldende Kunst en Vormgeving


Rotterdam | Het 'Graduation Festival' van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam wordt gehouden in de Fenisloodsen. Hier wordt werk getoond van de studierichtingen Media, Art, Design en Education.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2011: KABK


Julia Berendsen
Beeldende Kunst


Den Haag | 'Eindexamen Expo 2011' van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) is in het schoolgebouw aan de Prinsessegracht 4.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2011: Academie Beeldende Kunsten Maastricht


Pia Grüter, Material Movement Sound, 2011

Maastricht |
'Storm Op Komst' van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht wordt gehouden in Studiogebouw De Stuers en de SAMdecorfabriek.

Hier wordt het werk getoond van de studierichting Autonome Kunst.

Bekijk het beeldverslag

Lichting 2011: Gerrit Rietveld Academie


Mikael Backlund
, Make a Wish. Any Wish, 2011, Fine Arts


Amsterdam | De eindexamententoonstelling van de Gerrit Rietveld Academie wordt gehouden in de twee academiegebouwen in Amsterdam.

Hier wordt het werk getoond van de studierichtingen Architectural Design, DesignLAB, Graphic Design, Fashion, Jewellery, Textile, Image and Language, Fine Arts, Photography, Ceramics, VAV, DOG Time Fine Arts

Bekijk het beeldverslag

Lichting 2011: ArtEZ Zwolle


Mette van der Meulen

Zwolle | Van 7 t/m 10 juli 2011 was de eindexamententoonstelling van de opleiding Fine Arts van de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle te bezoeken.

Bekijk het beeldverslag

Lichting 2011: ArtEZ ArnhemHarriët Valstar

Arnhem | Van 7 t/m 10 juli 2011 was de eindexamententoonstelling van de opleiding Fine Arts van de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem te bezoeken.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2011: ArtEZ EnschedeDennis Roodbol

Enschede |
Van 7 t/m 10 juli 2011 was de eindexamententoonstelling van de opleiding Fine Arts van de ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Enschede te bezoeken.

Bekijk het beeldverslag
Bestel Kunstbeeld nu

Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen