Kunstbeeld

Kunstbeeld

donderdag 19 januari 2017

Lichting 2012


Kunstbeeld en Hard//hoofd bezoeken deze zomer de eindexamenpresentaties van Nederlandse kunstacademies en lichten per expositie een onbegrijpelijk kunstwerk uit.

Lichting 2012: Sint Lucas Antwerpen


Antwerpen | De mastertentoonstelling van de kunstopleiding van Sint Lucas in Antwerpen vond plaats van 27 tot 1 juli. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'Lichting 2012'. Joyce de Badts probeert het werk van Chloé Dierckx te begrijpen.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: ArtEZ ZwolleZwolle | De Eindexpo Art & Design van ArtEZ in Zwolle vond plaats van 4 t/m 8 juli 2012. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'Lichting 2012'. Tessa Verheul luistert naar het werk van Carina Van Der Ham.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: Willem de Kooning Academie


Rotterdam | De eindexamenexpositie van de Willem de Kooning Academie vond plaats van 29 juni tot en met 6 juli in de Fenixloodsen. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'Lichting 2012'. Sophia Zürcher ontdekt de etsen van Kirsten Peerdeman.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: ArtEZ Enschede


Enschede | De eindexamenexpositie van de ArtEZ Enschede vond plaats van 4 tot en met 8 juli. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Tessa Verheul bekijkt de krokettenmachine van Giulia Bonora.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: ArtEZ Arnhem 


Arnhem | De de eindexamenexpositie 'It's all about us' van de Fine Arts afdeling van ArtEZ vond plaats van 4 tot en met 9 juli. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Simone de Boer bekijkt de foto's van Sanne Zurné.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: Minerva


Groningen| De eindexamententoonstelling van kunstacademie Minerva vond plaats van 7 tot 12 juli. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Marjolein Blaauwbroek keek en luisterde naar het werk van Jos Volkers.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2012: AKV|St.Joost Breda


Breda | De eindexamenexpositie van de AKV|St.Joost vond plaats van 30 juni tot en met 4 juli plaats in Breda. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Sophia Zürcher kijkt naar het werk van Elise Le Pair en ziet water in aluminiumfolie.
Bekijk het beeldverslag

 

Lichting 2012: AKV|St.Joost Den Bosch


Den Bosch | De eindexamenexpositie van de AKV|St.Joost vond plaats van 30 juni tot 4 juli in Den Bosch. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Marjolein Blaauwbroek bekijkt het werk van Dganit Kislev.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: Gerrit Rietveld Academie


Amsterdam | De eindexamententoonstelling van de Gerrit Rietveld Academie vond plaats van 4 tot 8 juli. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Tessa Verheul vindt stilte in de performance van I-Chi Lin.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2012: Academie Beeldende Kunsten Maastricht


Maastricht | Dit jaar studeerden negen kunstenaars af aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. In dit beeldverslag: de werken van 'lichting 2012'. Tessa Verheul bekijkt de bergen afval van Amber Bus.
Bekijk het beeldverslagLichting 2012: KABK


Den Haag| De eindexamenexpositie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten vond plaats van 30 juni tot 7 juli. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Floris Solleveld bekijkt de foto's van Alexandra Hunts en ziet meer dan botanische atlassen en modellen.
Bekijk het beeldverslag.


Lichting 2012: HKU


Utrecht | Op 28 juni werd de expositie van de opleiding Fine Art en Education van de HKU geopend met de uitreiking van de Jan Zumbrink Prijs 2012. In dit beeldverslag: een selectie uit de werken van 'lichting 2012'. Fenna van den Berg vroeg Jeroen van der Hulst om uitleg bij zijn installatie.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2012: Royal College of Art


Londen | Eind juli openen Nederlandse kunstacademies hun deuren en laten zien wat Lichting 2012 in petto heeft. In Groot-Brittannië beginnen de eindexamenexposities al eerder. Correspondent en kunstenaar Dorine van Meel bekijkt de tentoonstelling van de Royal College of Art in Battersea.
Bekijk het beeldverslag


Lichting 2012: Slade School of Fine Art


Londen | Eind juli openen Nederlandse kunstacademies hun deuren en laten zien wat Lichting 2012 in petto heeft. In Groot-Brittannië beginnen de eindexamenexposities al eerder. Correspondent Dorine van Meel bekijkt de tentoonstelling in Slade School of Fine Art.
Bekijk het beeldverslag

Lichting 2012: Goldsmiths College


Londen | Ook in Groot-Brittannië vonden afgelopen maanden eindexamenexposities plaats. Correspondent en kunstenaar Dorine van Meel bekeek Lichting 2012 van Goldsmiths College.
Bekijk het beeldverslag


Bestel Kunstbeeld nu

Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen