Kunstbeeld

Kunstbeeld

donderdag 19 januari 2017

Lezersaanbieding


Bekijk hier de film Freud, Fish & Butterfly van de Chinese kunstenaar Haiyang Wang.

Gesigneerde print in gelimiteerde opgave

De stormachtige ontwikkelingen in China beperken zich niet alleen tot de economie. Een nieuwe generatie eigenzinnige Chinese kunstenaars bestormt de kunstwereld. Een markant voorbeeld uit deze generatie is beeldend kunstenaar Haiyang Wang (1982). De jury van het Holland Animation Film Festival bekroonde in 2010 zijn film Freud, Fish and Butterfly met de Dioraphte Grand Prix HAFF Non-narratief Short. De associatieve reis door de menselijke geest is door het gebruik van verschillende media en materialen  exemplarisch voor de opwindende richting waarin de Chinese kunst zich begeeft.

Speciaal voor de lezers van Kunstbeeld maakte Haiyang Wang een luxe print van 40 x 60 cm in een gelimiteerde editie van vijftig stuks. Het gesigneerde kunstwerk is gebaseerd op een afbeelding uit Freud, Fish and Butterfly.

Prijs: E 99,-
Dit is inclusief 1 ticket voor de wereldpremière van de nieuwe film van Haiyang Wang, Double Fikret, op het Holland Animation Film Festival 2012. Na afloop van de première is er de mogelijkheid van gedachten te wisselen met de kunstenaar. Datum en tijdstip van de première worden later bekend gemaakt.


Bestel: mail uw adres en telefoonnummer naar marketing@kunstbeeld.nl ovv 'Print Haiyang Wang'


Holland Animation Film Festival 2012
Dit jaar speciale aandacht voor Chinese animatiefilmmakers.
28 mrt. t/m 1 apr. 2012
Utrecht
www.haff.nl
Bestel Kunstbeeld nu

Inloggen


Inloggen
Registreren
Wachtwoord vergeten
Wachwoord vergeten
Inloggen