Home Tips Wil je de inrichting van jouw kantoor vernieuwen? Gebruik dan deze tips!

Wil je de inrichting van jouw kantoor vernieuwen? Gebruik dan deze tips!

Door admin

Werk jij al voor lange tijd in jouw kantoor samen met je collega’s of helemaal alleen. Maar ben je wel toe aan wat vernieuwing? Dan ben je vandaag op het goede adres. Wij hebben een paar gouden tips die jou gaan helpen bij het herinrichten van het kantoor, zodat niet alleen jij wordt overdonderd van de nieuwe impulsen maar ook jouw collega’s!

De grote wisseltruc

Een van de makkelijkste manieren om je kantoor een totaal andere look te geven, kun je doen door de grote wisseltruc uit te voeren. Hiermee bedoelen we: het omwisselen van de huidige inrichting. Je hoeft namelijk niet altijd iets nieuws te kopen, je kunt vrij eenvoudig met alle decoraties, meubels en planten die er al staan een compleet nieuwe look geven. Maar hoe doe je dat? Verplaats de bureautafels, banken noem maar op naar een andere plek in kantoor. Zet de koffie hoek op een compleet nieuwe hoek van het pand om een verrassingseffect te creëren.

Kunst toevoegen

Wil je jouw eigen, maar ook je collega’s hun creativiteit stimuleren? Waarom plaats je dan geen kunst voorwerpen in het kantoor? Kunst is namelijk veel meer dan alleen een decoratie. Het heeft een verhaal en inspireert mensen. Wellicht draagt het plaatsen van een tof schilderij, sculptuur of digitaal visuele kunst animatie wel aan de productiviteit van het personeel. En niette vergeten staat het ook supertof in het kantoor! Lijkt je dit wel wat en heb je behoefte aan kunstadvies? Klik dan hier voor meer informatie

Pool tafel – tafeltennis tafel

Heb je al eindeloos aan het meubilair lopen schuiven in het kantoor en verandert het niks? Dan is het toevoegen van pooltafel, pingpongtafel of voetbaltafel absoluut de eyecatcher in de kantoortuin die onmiddellijk de saaiheid doorbreekt. Bovendien is het een superleuk voor het hele personeel! Even wat anders doen dan alleen maar naar je scherm staren doet een mens hartstikke goed. Daarnaast creëer je door spelletjes te doen ook een band met je collega’s. Je kunt zelfs challenges verzinnen om de werkdagen leuker te maken. Denk aan: de verliezer haalt de hele dag koffie voor de winnaar.

Ook interessant!