Home Zwemspa Een zwemspa kopen: hoe gaat dat precies in zijn werk?

Een zwemspa kopen: hoe gaat dat precies in zijn werk?

Door admin

Even heerlijk tot rust komen: dit doen veel mensen door naar een wellness spa te gaan. Op deze manier kan je even je batterij weer opladen en jezelf even terugtrekken van het hectische leven. Aan de ene kant is dit heel rustgevend, maar aan de andere kant moet je ook elke keer weer al je spullen inpakken om met de auto richting de sauna te gaan. Het zou eigenlijk veel ontspannender zijn als je gewoon in je achtertuin een zwemspa zou hebben. Als je dan onverwacht een paar uurtjes vrij hebt, kan je gewoon je eigen spa induiken om lekker te genieten van deze vrijheid. Maar: wat is een zwemspa en wat voor typen zwemspa’s zijn er eigenlijk? Als je benieuwd bent naar het antwoord op deze vragen, lees dan vooral verder.

De in’s en out’s van een zwemspa

Een zwemspa is een combinatie van een zwembad en een spa. Het is een klein bad dat verwarmd wordt en is voorzien van diverse stromingen. Je kan zo eindeloos blijven zwemmen in het relatief kleine bad, zonder de overkant te raken. Op deze manier blijf je dus ook nog eens fit! Daarnaast is het heerlijk ontspannend om met je rug tegen zo’n stroming aan te zitten. Het voelt als een ware massage!

Zwemspa met propellers

De eerste soort zwemspa is er eentje met propellers. De waterstromen die dan worden gecreëerd zijn minder sterk dan bij een zwemspa met jets, en je kan hier makkelijker tegenin zwemmen. Als je graag op zoek bent naar ontspanning en naar een zwemspa die vrij natuurlijk aanvoelt, dan is dit de zwemspa voor jou!

Zwemspa met jets

Mocht je toch niet zo warm worden van propellers in je spa, dan kan je altijd nog kiezen voor jets. Deze jets zorgen ervoor dat er heftige stromingen in jouw zwemspa ontstaan. Je moet tegen een stootje kunnen als je voor zo’n zwemspa kiest. Deze zwemspa is overigens wat goedkoper dan een zwemspa met propellers, dus als jij op de prijs dient te letten, dan is deze zwemspa het overwegen waard.

En, heb je ook voldoende inspiratie op kunnen doen om een zwemspa aan jouw achtertuin toe te voegen? Deze droom zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden! Jij gaat nooit meer gestrest door het leven: jij hebt altijd je zwemspa waar je op terug kan vallen! Heerlijk!

Ook interessant!