Home Kunst in Beeld Een karaktervolle design vloer als basis voor je interieur

Een karaktervolle design vloer als basis voor je interieur

Door admin

De vloer wordt meer dan eens de basis van het interieur genoemd. Het is het centrale punt, een onderdeel van je interieur waar je elke dag gebruik van maakt. De vloer moet daarom voldoen aan al je wensen. De ondergrond moet er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen, niet eenvoudig beschadigen en makkelijk te onderhouden zijn. Deze aspecten komen allemaal samen in de gietvloer. Een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die af te werken is in iedere gewenste stijl.

Waar moet je op letten bij het kopen van een vloer

Er zijn tegenwoordig steeds meer goedkope gietvloeren op de markt. Maar dan is het natuurlijk wel zaak om goed op te letten of je wel een kwalitatieve vloer in huis haalt. Van te voren kan je controleren of het bedrijf ervaring heeft met soortgelijke situaties en je goede voorbeelden kan tonen. Informeer ook naar de levensduur. Achteraf moet je goed controleren of de vloer geheel naadloos is aangebracht, dus check zeker even de afwerking. Daarnaast is het natuurlijk verstandig om ook op de service te letten. Wat is de betaaltermijn en hoe wordt er gecommuniceerd?

De verschillen in de gietvloer prijs

Veel mensen vragen zich af; waarom verschillen de prijzen van gietvloer zo erg? Dit kan hem in meerdere dingen zitten, namelijk het materiaal dat er gebruikt wordt, de concurrentiegevoeligheid maar ook de ervaring die het bedrijf heeft speelt mee. Vaak zijn de kwalitatieve bedrijven wel net een stukje duurder. Daarnaast heb je te maken met verschillende soorten gietvloeren die ook weer in prijs kunnen verschillen. Heb je een voordelige oplossing nodig voor een vloer waar je niet al te veel gebruik van maakt? Kies dan voor vloercoating. Een reguliere gietvloer is geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Is er sprake van zware belasting, dan is een epoxyvloer wellicht meer geschikt.

Een kunststof gietvloer met betonlook een echt kunstwerk

Één van de varianten die de afgelopen jaren een flink in populariteit is gestegen is de gietvloer met betonlook. Dit is een praktische en duurzame kunststof gietvloer met de robuuste uitstraling van een traditionele betonvloer. Een betonvloer is ideaal voor karaktervolle woningen met een modern interieur.

Bron: https://www.gietvloerbetonlook.nl/

Ook interessant!