Home Kunst in Beeld Hoe kun jij opvallen met jouw auto?

Hoe kun jij opvallen met jouw auto?

Door admin

Wanneer je een echte autoliefhebber bent wil je natuurlijk opvallen met jouw auto. Dit is alleen soms nog moeilijker dan gedacht. Er zijn zoveel verschillende factoren die hier aan mee spelen. In dit artikel geven wij je een paar factoren waar je op kunt letten om jouw auto weer op te laten vallen.

 

Geef je auto een wrap

Hiermee bedoelen we niet het eten. Want dat zou raar zijn. Maar een auto wrap. Dit is een folie die wordt aangebracht om zo een speciale look te geven. Je hebt vrijwel oneindig mogelijkheden om te auto te wrappen. Zo weet je zeker dat je bij de volgende car meeting of wanneer je door de stad rijdt dat je de aandacht trekt. Het voordeel van een wrap is dat je deze er gemakkelijk af kan halen zodat je lak beschermt is en hij niet minder in waarde wordt.

 

Grondig wassen

Een schone auto valt ook meer op dan een vieze auto. Was daarom je auto regelmatig goed. Je kunt dit gemakkelijk doen door een sopje te maken van autoshampoo en warm water. Gebruik voor een doekje wel een microvezeldoekje om krassen te voorkomen. Nadat je je auto hebt gewassen spoel je deze nog af met een tuinslang. Zo glimt je auto weer en zal je ook meer opvallen tussen andere auto’s. Naast de lak en ramen wassen is het ook slim om je velgen goed te wassen. Dit kun je vaker doen doordat deze namelijk veel sneller vies worden door al het vuil wat op komt tijdens het rijden.

 

Nieuwe velgen installeren

Velgen zijn ook een belangrijk iets van een auto om op te vallen. Veel mensen kijken wanneer ze een auto zien naar de velgen. Wanneer je nieuwe of speciale velgen hebt valt dit meteen op. Kies bijvoorbeeld voor BMW velgen om een gave look aan je auto te geven.

 

Met deze tips ben jij er verzekerd van dat je bij de volgende car meeting opvalt met jouw auto.

Ook interessant!