Home Kunst in Beeld Kies voor bedrukt afzetlint als reclame voor jouw bedrijf

Kies voor bedrukt afzetlint als reclame voor jouw bedrijf

Door admin

Bedrukt afzetlint voor jouw bedrijf, de kans is groot dat je niet meteen de link ziet met reclame voor jouw bedrijf. Toch is het een ideale manier om jouw bedrijf in de kijker te zetten op een subtiele manier. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen als bedrijf om voor een bepaald evenement het terrein af te bakenen met afzetlint. Op dit afzetlint staat dan als sponsoring het logo van jouw bedrijf op. Op die manier zien heel veel mensen het logo van jouw bedrijf en krijg je plots heel wat meer klanten. 

Afzetlint 

Afzetlint kan tegenwoordig voor heel wat verschillende omstandigheden gebruikt worden. Het kan dienst doen als afbakening bij een ongeval, zodat mensen niet verder komen kijken dan nodig is. Ook kan dit op bouwplaatsen een waarschuwing zijn dat mensen de erf niet mogen betreden. Als er dan toch een afzetlint gespannen moet worden, waarom dan niet ineens van de zaak profiteren en er reclame voor het bedrijf opzetten.

Bedrukt afzetlint 

Een bedrukt afzetlint moet natuurlijk niet altijd reclame als doeleinde hebben. Zo kan het ook echt een waarschuwing zijn voor gevaar. Wanneer je omgeven bent door heel veel bos, dan is de kans groot dat er in bepaalde periodes processierupsen te vinden zijn. Bedrukt afzetlint met als waarschuwing op dat er processierupsen te vinden zijn, is een doeltreffend communicatiemiddel. Je kan op het bedrukt afzetlint instructies geven van wat mensen moeten doen als ze in het bos komen wandelen of gewoon de boodschap met ‘pas op, processierups!’. Welke boodschap je er ook opzet, met bedrukt afzetlint komt ze sowieso goed aan bij de mensen.

Hoe bestellen 

Je kan eenvoudig bedrukt afzetlint kopen bij bedruktafzetlint.nl. Je geeft eenvoudig door hoe lang het lint moet zijn, de kleuren waarmee je het lint wil laten drukken en wat er juist op het lint moet verschijnen. Ook kan je kiezen voor verschillende soorten materialen van je bedrukt afzetlint. De keuzes zijn dus echt wel uitgebreid. Wanneer je toch nog twijfelt om het te bestellen, kan je ook altijd een offerte aanvragen, je geeft door wat je nodig hebt en wat je wensen zijn en je ontvangt een offerte op maat!

Ook interessant!