Home Kunst in Beeld Kies voor een professioneel sloopbedrijf als het om asbestsanering gaat!

Kies voor een professioneel sloopbedrijf als het om asbestsanering gaat!

Door admin

Heb je een nieuw pand gekocht dat met de grond gelijk gemaakt moet worden, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk aan beginnen om er iets nieuw op te kunnen bouwen. Maar wanneer je een vermoeden hebt van asbest in of rond het pand, dan moet je extra voorzichtig zijn. Best is dat je dan een sloopbedrijf contacteert voor asbestsanering!

Asbestsanering 

Als je een vermoeden hebt van asbest dat in of rond het pand zit, dan kan je best sloopbedrijf Revoort contacteren voor asbestsanering. Binnen, buiten, in de bodem van jouw terrein, Revoort weet met asbest wel raad, waar het ook zit. Het kan in vanalles verwerkt zitten, zelfs in vensterbanken, kruipruimtes, dakgoten en plafonds. Wanneer je dus een ouder huis hebt gekocht en er niet helemaal zeker bent dat het asbestvrij is, contacteer dan Revoort voor hun professionele onderzoek en aanpak!

Revoort 

Revoort sloopbedrijf heeft al jaren ervaring in alles wat met slopen en dus ook met asbest te maken heeft. Ze gaan op een professionele en veilige manier om met alles wat met slopen, verbouwen en asbest te maken heeft. Alles verloopt volgens de wettelijke procedures en op de juiste, meest veilige manieren. Wanneer je met Revoort wil samenwerken, kan je altijd eens vragen of ze willen langskomen voor een vrijblijvend onderzoek. Ze komen dan ter plaatse om te kijken wat er juist moet gebeuren en of er asbest aanwezig is ergens. Er wordt dan aan de hand van het onderzoek een op maat gemaakte offerte en rapport gemaakt dat je zo snel mogelijk na het onderzoek ontvangt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!

Waarom asbest verwijderen

Het is niet de bedoeling om zelf aan de slag te gaan met sloopwerken als er een vermoeden is van asbest. Dit is namelijk een gevaarlijke stof en hier moet professioneel en deskundig mee omgegaan worden. Vroeger was het een onbrandbaar materiaal en daarom werd het veel gebruikt. Door de jaren heen werden de gevaren steeds duidelijker en wanneer er een vermoeden is van asbest, moet het er allemaal zo snel mogelijk uit!

Ook interessant!