Home Wonen Welke vloer bij een zwarte keuken?

Welke vloer bij een zwarte keuken?

Door admin

Heb jij een mooie zwarte keuken in huis of ga je deze binnenkort laten monteren? Dan is het wellicht ook noodzakelijk om hier een bijpassende vloer bij te gaan leggen. Je wilt immers wel dat alles prachtig mooi bij elkaar past. Om je hierin alvast inzicht te geven in de mogelijkheden gaan wij in dit artikel graag wat meer in op de verschillende soorten vloeren en vooral kleuren die je zou kunnen kiezen in combinatie met jouw zwarte keuken.

Helemaal industrieel

Een zwarte keuken past natuurlijk prachtig in de hedendaagse ietwat industriële inrichting van onze woningen. Is dit de stijl waar jij graag voor wilt gaan? Dan is het wellicht een idee om de vloer uit te voeren in betonlook. Een betonlook vloer gerealiseerd van betonlook laminaat past helemaal in deze stijl en zal je keuken dan ook mooi laten blenden in de omgeving.

De keuken laten opvallen

Wil jij dat jouw keuken een échte eyecatcher in de ruimte wordt? Dan is het wellicht een idee om de vloeren in een tegenovergestelde kleur uit te voeren. Een zwarte keuken zou dan dus resulteren in een witte vloer. Een witte vloer kun je bijvoorbeeld relatief eenvoudig realiseren met wit laminaat.

Tegels die klikken met de keuken

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor tegels. Tegels hebben een mooie stenen uiterlijk en zijn dus goed te combineren met een zwarte keuken. Helemaal wanneer je zou kiezen voor tegels van Click PVC. Op deze manier is de vloer alsnog relatief eenvoudig te leggen, maar geniet je van vele voordelen zoals een goede combinatie met een vloerverwarming en qua kleur een perfecte match met je keuken.

De keuze is reuze

Uiteraard is er in de wondere wereld van de vloeren enorm veel keuze. Zo kun je kiezen uit de soorten materialen zoals bijvoorbeeld laminaat, PVC (in zowel klik als plak) en parket, maar kan je ook nog kiezen in de kleur en de print die men op de vloer heeft gerealiseerd. Op deze manier is er voor ieders smaak wel iets te vinden. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje in het assortiment van Solza.nl.

Ook interessant!