Home Kunst in Beeld Betaalbare kunst voor studenten

Betaalbare kunst voor studenten

Door admin

Er zijn heel veel studenten die van kunst houden. Helaas is mooie kunst meestal duur en hebben studenten niet veel geld om te besteden. Veel studenten zullen een bijbaan moeten vinden om deze kunst te kunnen betalen. Omdat er zeker ook wel betaalbare kunst is voor studenten, hebben we hier op een rijtje gezet waar je de best betaalbare kunst kan kopen of lenen.

The Art Bowl

Bij The Art Bowl kan je de meest betaalbare digitale kunst kopen. Hun collectie bestaat uit veel werk van verschillende grafische ontwerpers, fotografen, kunststudenten, illustratoren en andere creatieve breinen. De digitale afbeeldingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen vanaf 35,- euro. Als je krijgt wilt kijken welke kunst ze precies hebben, kan je dat online bekijken op hun website.

The Public House of Art

Bij The Public House of Art kijk je naar een internationale selectie aan hedendaagse kunst met een kleine knipoog. De prachtige werken zijn gemaakt in gelimiteerde oplages en zijn te leen in drie verschillende oplagen. Vanaf 39,- euro kunt u iets moois aan uw muur hangen! Als je het niet zeker weet moet je vooral even gaan kijken en het parttime personeel zal jou vervolgens verder helpen.

Spaarndammerbuurt

Bij deze prachtige galerie kan je diverse kunst van aanstromende talenten vinden. Omdat dit aanstormende talenten zijn, is de prijs veel minder hoog dan normaal. Een uitgelezen kans voor studenten om wat moois uit te kiezen wat voor hun betaalbaar is. Je kunt bij Spaarndammerbuurt van donderdag tot en met zaterdag binnenlopen.

Foam

Als je graag iets van fotografie in je huis wilt hebben, ben je bij Foam op het juiste adres. Op de derde etage van Foam zit het Foam Editions en hier kan je exclusieve edities van prints en fotoboeken vinden. Deze collectie bestaat uit werk van wereldberoemde fotografen, maar ook talenten. De collectie wordt tegen een leuke prijs aangeboden wat weer heel aantrekkelijk is voor studenten.

Ook interessant!