Home Kunst in Beeld De beste tips voor je een bezoek neemt aan de nagelstudio

De beste tips voor je een bezoek neemt aan de nagelstudio

Door admin

De beste tips voor je een bezoek neemt aan de nagelstudio

Je ziet ze tegenwoordig steeds meer in de grote steden en ook steeds vaker in de kleinere steden/grote dorpen: nagelstudio’s. Maar hoe weet je nou waar je op moet letten voordat je een studio gaat bezoeken? Dat kom je te weten in dit artikel.

Bereid je goed voor

Voordat je je nagels in een nagelstudio laat behandelen is het verstandig om eerst een intake. Met een intake wordt er naar je nagels gekeken en wat je levensstijl is, welke allergieën hebt en welke medicijnen je gebruikt. Het kan namelijk zijn dat sommige behandelingen slecht voor je kunnen zijn. Zo weet de studio of bepaalde behandelingen niet door kunnen gaan. Neem ook geen lange acryl nagels als deze niet in je levensstijl passen.

Vraag om je eigen vijl

Het is ook verstandig om te vragen of ze voor jou een aparte vijl willen gebruiken. Veel studio’s doen dit waar de vijl in een zakje zit met jouw naam erop. Wanneer je je eigen vijl laat gebruiken ben je ook beschermt tegen de bacteriën die op de vijl kunnen zitten van andere klanten.

 

Zorg dat de stylist handschoenen aan heeft

Let op voordat de stylist aan je nagels gaat beginnen dat zij (of hij) handschoenen aan heeft. Dit is voor haarzelf zodat er geen veelvuldig contact is met de nagellak. Maar het vooral zodat er geen bacteriën van haar handen naar jouw handen. En vraag als je een latex allergie heb of ze ook nitril handschoenen hebben

 

Laat je nagelriemen intact

Dit zijn voor veel mensen gevoelige plekken. Daarom is het verstandig als je deze gewoon aan je vingers laat zitten. Ook al ziet het er niet mooi uit. Het is ook nog eens goed tegen bacteriën je nagelriemen niet knippen. Doordat de wondjes niet open gaan kunnen bacteriën veel moeilijker inkomen.

Vertrouw je nagelstudio’s niet echt? Of heb je geen tijd of zin om er iedere keer geld aan uit te besteden? En wil je zelf een keer aan je nagels werken? Bestel dan een starterspakket van TinkerbellsboX.

Ook interessant!