Home Kunst in Beeld 4 leuke cadeautjes voor meisjes

4 leuke cadeautjes voor meisjes

Door admin

Het bedenken van een cadeautje voor een meisje is enorm lastig. Ze zitten net in de fase van hun leven waarin ze zichzelf beginnen te ontwikkelen en dan kan het lastig zijn om een goed cadeau te vinden. Wij schreven daarom een blog waar je misschien wat inspiratie uit kunt halen.

 

Een leuk cadeautje kopen is één ding, maar het op een leuke manier geven is weer iets heel anders. Het is namelijk wel leuk dat je het cadeautje ook leuk kunt inpakken. Probeer bijvoorbeeld eens de cadeauzakjes van Leukgegeven, dan ziet je cadeautje er pas vrolijk uit.

Iets voor haar hobby

Heeft ze een hobby of doet ze een sport? Of is ze nog op zoek naar een sport om vanaf huis te doen? Een fitness hoelahoep is wellicht leuk. Of om haar een paar dingetjes te geven die ze kan gebruiken voor bijvoorbeeld paardrijden? Dan zou je kunnen denken aan een doos paardensnoepjes, een nieuw halster of nieuwe paardrijhandschoenen.

Make-up

Op die leeftijd vinden heel veel meisjes het vooral heel erg leuk om een beetje te experimenteren met make-up. Koop dus eens een begin setje voor haar. Denk aan een beetje mascara en oogschaduw en misschien wat lippenstift en een nagellak in een leuk kleurtje. 

Een tijdschrift

Tijdschriften zijn hartstikke leuk en er zijn behoorlijk veel tijdschriften voor jonge meisjes te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan de Tina of aan de Penny. Is ze wat avontuurlijker? Dan kun je er ook voor kiezen om haar bijvoorbeeld een abonnement te geven op National Geographic Junior.

Een sieraad

Sieraden kun je in heel veel verschillende soorten stijlen kopen, daarom is een sieraad altijd leuk om te geven. Je kunt dit zo heel goed aanpassen op de stijl van de jarige Jet. Weet je niet zo goed wat ze mooi vind? Vraag het dan eens aan haar moeder of bijvoorbeeld een vriendin. Zo kun je toch een mooi cadeautje kopen.

Ook interessant!