Home Kunst in Beeld Dit zijn de beste tips om je auto op te laten vallen

Dit zijn de beste tips om je auto op te laten vallen

Door admin

Je wilt natuurlijk dat je met je auto zo goed mogelijk opvallen. Zo kan je opvallen bij een auto show. Trek je veel publiek als je door de stad rijd of als je hem wilt verkopen. In dit artikel krijg jij de beste tips hoe je het beste kan opvallen.

 

Zorg voor een mooie wrap

Een mooie carwrap voor je audi is natuurlijk wel een van de beste tips die je kan hebben als je wilt opvallen. Bijvoorbeeld een felle kleur, een metal wrap, een matte kleur of een metallic kleur. Deze kleuren of wraps vallen enorm op tussen de reguliere zwarte, grijze en witte auto’s. Hiermee ben je dus verzekerd van veel interesse in jouw auto en zullen veel mensen naar je omkijken.

 

Een goede uitlaat

Met een goede uitlaat kun je ook je auto op laten vallen. Door er klappers op te zetten kun je het laten klinken alsof je motor ontploft. Dit is natuurlijk niet zo. Maar voor de meeste autoliefhebbers is dit één van de beste geluiden die een auto kan maken. Voornamelijk de auto’s met een goede V6 of V8 motor maken een heerlijke knal.

Ook met de grootte van de uitlaat kun je opvallen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je uitlaat aan de zijkant uit te laten komen, de uitlaat verlangen dat hij bijna hoger is dan de kofferbak (dit is vooral gaaf bij een wat lagere auto). Misschien kies je er zelfs voor om een titanium uitlaat te laten installeren. Dit geeft een gave look aan je auto

 

Zorg dat je auto goed schoon is

Naast de kleur is het ook belangrijk dat je auto er goed en schoon uitziet. Vieze auto’s trekken niet veel publiek tijdens een autoshow. Zorg er dus voor dat je de dag voordat je naar de show gaat je auto gaat wassen. Dit kan je zelf doen of bij een carwash. Een carwash maakt je auto binnen de kortste tijd schoon en geeft het weer een mooie glans. Zo kan jij weer mooi opvallen bij alle shows en als je door de stad rijdt.

Woon je in de buurt van Etten-Leur? Laat dan je auto schoonmaken bij ‘T Vosje Etten-Leur!

Ook interessant!