Home Kunst in Beeld Tijd voor traprenovatie

Tijd voor traprenovatie

Door admin

Met meer dan 20 jaar ervaring is Toptrap een topkeuze voor de renovatie van jouw trap. Toptrap heeft niet alleen ervaring, maar biedt ook renovaties van kwaliteit en deskundigheid. Ze zijn specialisten op het gebied van traprenovatie. Behalve kwaliteit, bieden ze een klantvriendelijke service en een prettige prijs. De specialisten voeren hun werk uit met aandacht, maar zullen altijd rekening houden met jouw wensen en werken totdat jij ook tevreden bent. Alle medewerkers hebben al zeker tien jaar ervaring in traprenovaties.

Maatwerk

Je trap laten renoveren door Toptrap verzekert je van maatwerk. Ze bewerken de traptreden met de hand, waarbij de werkwijze wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht en oog voor detail. De specialist werkt in heel Noord-Holland en is daarbij prominent in regio’s Amsterdam, Haarlem, Almere, Den Helder, Alkmaar en Purmerend. Door een traprenovatie geef je je trap een nieuwe uitstraling, een nieuw leven. Een duurzame keuze ten opzichte van een geheel nieuwe trap.

De fases van een traprenovatie

De traprenovatie bestaat uit drie fases. Je start met de ontwerpfase, waarin je samen met de adviseur bepaalt hoe jouw trap er straks uit komt te zien. Vervolgens worden de traponderdelen in de werkplaats van Toptrap gerenoveerd naar jouw wensen. Tot slot wordt de trap afgewerkt in de gewenste kleur, met eventuele andere opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor trapverlichting, een praktische en trendy toepassing waarmee je traptreden verlicht worden. Andere opties zijn RVS-trapleuningen voor een moderne look of de combinatie met het aanpakken van de vloeroverloop. Door de gang of overloop te betrekken bij de renovatie, zal het ogen als een geheel.

 

Materialen voor je traprenovatie

Je kunt kiezen voor verschillende materialen voor je nieuwe, gerenoveerde trap. Zo zijn er bijvoorbeeld PVC, laminaat of massief houten trappen als opties. PVC is een duurzaam materiaal en gemakkelijk schoon te maken. Veel vloeren zijn ook van PVC en gaan lang mee. Zo kun je je vloer en trap op elkaar aan laten sluiten. Hetzelfde geldt voor laminaat. Dit kunststof materiaal oogt als hout, maar is gemakkelijker schoon te houden en duurzamer dan echt hout. Een trap van massief hout is altijd uniek en geeft een authentieke uitstraling aan je trap.

Ook interessant!