Home Kunst in Beeld Waar in je woning kun je kunst hangen?

Waar in je woning kun je kunst hangen?

Door admin

Als men kunst aan wil schaffen is een goede plek in de woning om deze kunst te hangen ook heel handig. De kunst moet passen bij de plek waar hij komt te staan en niet volledig buiten het interieur geheel vallen, maar hij moet wel een beetje opvallen en zichtbaar zijn zodat er genoten van kan worden en ook misschien wel een beetje gepronkt mee kan worden.

 

Geschikte plekken in de woning voor kunst

Zo wil je niet dat de kunst van Printerior helemaal wegvalt, maar moet het wel passen op de plek waar het wordt gezet. Als er bijvoorbeeld glass art van Printerior wordt aangeschaft is het niet heel handig om dit voor glas te zetten waardoor het kunstwerk amper zichtbaar is.

 

Als er dan rekening met de omgeving en interieur wordt gehouden en zeker is dat de kunstwerken van Printerior niet wegvallen zijn bepaalde ruimtes in een woning meer geschikt om kunst te plaatsen of te hangen dan andere. Zo is een kunststuk als glass art van Printerior altijd leuk in de woonkamer. De woonkamer wordt over het algemeen veel gebruikt en dus kan er veel van de kunst worden genoten.

 

Ook de gang of hal zijn erg geschikte plekken voor een stuk kunst. Iedereen loopt hier veel doorheen en ook op deze plekken kan dat stuk glass art van Printerior goed worden bewonderd. Wat minder voor de hand liggende plekken zijn de slaapkamer en wc, maar ook dit zijn goede plekken om kunst te hangen om van te genieten.

 

Punten om op te letten bij het plaatsen van kunst

Er zijn ook een paar punten om op te letten, zeker in het geval van beeldjes en vazen en ga zo maar door. Als kunst op de grond staat op in ieder geval laag zal er rekening met dieren en misschien ook kleine kinderen moeten worden gehouden. Kinderen en dieren kunnen zo iets omstoten en stukmaken wat enorme zonde zou zijn van de kunststukken die men bij bijvoorbeeld Printerior heeft verzameld. Daarom is het altijd handig om de stukken buiten het bereik van kleine kinderen en huisdieren te zetten en ook na te denken over een tactische plek dat de kunst niet per ongeluk kan worden omgestoten.

 

Bron: https://shop.printerior.nl/2.5d/

Ook interessant!