Home Kunst in Beeld Wat is een printabonnement precies?

Wat is een printabonnement precies?

Door admin

Je hebt het vast al wel eens meegemaakt, je wilt een belangrijk document printen, maar plotseling blijkt de inkt op te zijn. Dat is natuurlijk enorm vervelend en ook een beetje stressvol. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Je kunt namelijk een printabonnement nemen. Wat dat is, wat de voordelen zijn en hoe het werkt, leggen we je hieronder uit.

Wat is het en hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Een printabonnement, zoals dat van HP instant ink, zorgt ervoor dat je altijd op het juiste moment inkt in huis hebt. Als je inkt bijna op is, geeft je printer direct door aan de service dat er nieuwe inkt besteld moet worden. De inkt wordt dan zo snel mogelijk verzonden naar jouw adres, zodat je nooit meer zonder inkt zit.

Een printabonnement kan al vanaf een paar euro. Je kunt het abonnement kiezen dat bij jouw printgedrag past, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Print je bijvoorbeeld niet zo veel? Dan kun je het goedkoopste abonnement kiezen.

De voordelen van een printabonnement

Als je besluit een printabonnement te nemen, heeft dat behoorlijk wat voordelen. Hieronder hebben wij er een aantal voor je uitgezocht en uitgeschreven.

Je hebt altijd inkt

Het grootste voordeel van het nemen van een printabonnement is natuurlijk dat je nooit meer zonder inkt zit. Dankzij het automatische bestelsysteem krijg je je nieuwe inkt binnen, nog voordat jij weet dat de inkt bijna op is. De printer is je altijd voor en je hoeft je zo dus nooit meer zorgen te maken over het feit dat je iets niet kunt printen omdat je geen inkt meer hebt.

Het is goedkoper

Een printabonnement is veel goedkoper dan printen op gewone cartridges. Bij een instant ink abonnement krijg je XL cartridges. Deze gaan veel langer mee dan gewone cartridges. Daarbij betaal je veel minder voor de cartridges. Zo kun je dus langer printen met dezelfde cartridge en ben je minder geld kwijt.

Nooit meer naar de winkel

Met een printabonnement hoef je nooit meer bewust cartridges te kopen. Je hoeft dus nooit meer naar de (online) winkel om deze te kopen en het scheelt je dan ook een hoop tijd. Het is een van de makkelijke hedendaagse automatiseringen die erg fijn zijn om te hebben.

Ook interessant!