Home Kunst in Beeld Hoe moet je naar het vliegveld?

Hoe moet je naar het vliegveld?

Door admin

Je hebt een mooie vakantie geboekt naar het buitenland en moet met het vliegtuig weg. Dan moet je eerst nog naar het vliegveld toe. Er zijn verschillende mogelijkheden: zelf rijden, iemand anders laten rijden, taxi en ander OV. In dit artikel bespreken we ze allemaal.

Zelf rijden

Je kunt natuurlijk zelf rijden met de auto naar het vliegveld. Als je eenmaal op het vliegveld bent aangekomen kun je dan je auto op de parkeerplaats zetten en die na je vakantie weer ophalen van de parkeerplaats.

Je kan ook iemand je auto laten parkeren. Dit heet valet parking. Je levert je auto in bij een medewerker van dat bedrijf en dat persoon zet jouw auto op een aparte parkeerplaats. Als je dan terugkomt is het een kwestie van laten weten wanneer je terugkomt en jouw auto staat buiten op je te wachten.

Iemand anders laten rijden

Als je je auto liever niet op de parkeerplaats laat staan kun je ook iemand anders laten rijden. Iemand anders rijdt je heen naar het vliegveld en zet je daar af. Dat persoon rijdt de auto weer naar huis. Zorg er wel weer voor dat je iets kan regelen na je vakantie dat je weer opgehaald wordt.

Taxi

Als je niemand hebt die je af kan zetten is er altijd nog een taxi service die dit kan regelen. Taxi Breda 076 kan je hierbij helpen in omgeving Breda. Bel of reserveer op hun website en er wordt voor u een veilige en comfortabele rit gepland om u af te zetten naar of van het vliegveld.

Ander OV

Naast de taxi kan je ook met de trein of bus gaan. Net zoals de taxi is dit heel makkelijk aangezien je niet afhankelijk bent van je eigen auto of die van iemand anders. Het OV rijdt namelijk toch wel. Je zorgt er namelijk gewoon voor dat je op tijd voor de bus of trein bent en die brengt je vanzelf. Hetzelfde geldt voor de terugweg.

Ook interessant!