Home Kunst in Beeld De hovenier in regio West-Brabant

De hovenier in regio West-Brabant

Door admin

Woon je in de regio Breda en wil je een nieuwe tuin? Maar heb je geen idee hoe je hem moet inrichten? Kies dan voor de hoveniers van Habro Tuinen. Door hun professionele aanpak ben je verzekerd van een schitterende tuin.

Diensten

Naast het aanleggen van tuinen doet Habro Tuinen ook aan het ontwerpen van tuinen naar jouw wensen, het onderhouden van de tuin en het aanleggen van zwembaden en vijvers.

 

Wil je een tuin waar je veel gras hebt en een gedeelte tegels waar je heerlijk in  een loungeset kunt genieten van de zon? Maar weet je niet waar dit allemaal moet staan? Daar word je mee geholpen. Je stuurt jouw wensen door en op basis daarvan wordt jouw droomtuin tot werkelijkheid gemaakt. Je kan ook nog altijd kleine dingen aanpassen als ze toch niet helemaal naar jouw wensen zijn.

 

Ook voor onderhoud van de tuin kan je bij Habro Tuinen terecht. Dit gaat op basis van een jaarcontract, maar je kunt ze ook inschakelen voor losse tuin snoeibeurten, het klaarmaken van de tuin voor de winter, grasmaaien en het onkruidvrij houden van sierbestratingen. 

Tuinen

Elke soort tuin kan worden gemaakt. Van een kleine stadstuin tot de tuin van een landgoed. Ze kunnen allemaal ontworpen en onderhouden worden.

Verticaal tuinieren wordt steeds populairder. Dit komt vooral voor in de steden, omdat stadstuinen vaak kleiner worden. Door middel van planten tegen de muren of schutting te plaatsen kun je het gevoel krijgen dat jouw tuin groter is en dat er meer achter zit. Ook kunnen grotere planten je meer privacy geven. Doordat ze boven de muur of schutting uitsteken is de tuin inkijken moeilijker.

Een tuin met planten zorgt natuurlijk ook voor veel rust. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen die stress door hun werk hadden, veel minder stress kregen toen hun tuin vol stond met planten. 

 

Woon je in één van de regio’s van Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Rijsbergen, Zevenbergen en Zundert? Neem dan contact op met Habro Tuinen om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.

Ook interessant!