Home Kunst in Beeld Hoe steel je de show op een feestje

Hoe steel je de show op een feestje

Door admin

Hoe steel je de show op een feestje

Een feestje is altijd leuk natuurlijk. Al is het een klein feestje of juist heel groot, een feestje is altijd leuk! Lekker een praatje maken met iedereen, drankje erbij en gezellig feesten. Je wilt er natuurlijk wel goed uitzien en daar geven we je wat tips voor! 

Kleed jezelf goed aan

Dit klinkt voor veel mensen natuurlijk vanzelfsprekend maar het wordt vaak niet echt gedaan of mensen vinden dit vaak moeilijk. Het combineren van de juiste broek, met het juiste shirt en de juiste schoenen is toch vaak moeilijk. Een tip is om het dan simpelweg aan je broer/zus of pa/ma te vragen! Het kan af en toe heel leuk zijn om nieuwe dingen te proberen. Dit kan namelijk resulteren in een super mooie outfit die je helemaal niet had verwacht! Probeer daarbij ook je sieraden te matchen! 

Nagels laten doen

Voor de dames kun je heel makkelijk wat kleine dingen doen om echt de show te stelen op een feest. Laat bijvoorbeeld een keer je nagels doen bij Tinkerbellsbox. Of doe het helemaal zelf met de spullen die ze kunnen leveren. Denk hierbij aan iets moois wat bij je outfit past! Of juist iets opvallend met bijvoorbeeld een mooi patroontje erin. Als je dit zelf doet, doe het dan zorgvuldig en probeer het niet te verpesten. Het zou erg jammer zijn als je nagellak verspilt. Gelukkig heb je wel nagellak remover om het eraf te krijgen maar alsnog is het zonde dan. 

Doe je haar goed

Je haar is een groot onderdeel van jezelf. Als je haar niet goed zit valt dat simpelweg gewoon enorm op en dat wil je niet natuurlijk. Zorg er daarom voor dat je je haar zo goed als mogelijk doet. Het is natuurlijk super vervelend als je een bad hair day zou hebben precies op de dag van een feestje maar dat maakt niet uit. Zorg er dan voor dat je je haar zo doet dat het in ieder geval een beetje goed zit. Probeer daarbij niet teveel in je haar te doen omdat je anders je haar beschadigd.

Ook interessant!