Home Kunst in Beeld Hoe word mijn huis meer waard

Hoe word mijn huis meer waard

Door admin

Iedereen wil natuurlijk zoveel mogelijk voor zijn/haar huis krijgen. Maar hoe zorg je er nou voor dat de waarde van jouw huis omhoog gaat? In dit artikel krijg je de beste tips hoe jij ervoor kan zorgen dat je het hoogst mogelijke bedrag krijgt.

 

Verzorgd

Zorg ervoor dat het hele huis er aan de binnen- en buitenkant verzorgd uit ziet. Ga kijken of er geen kapotte dakpannen zijn, kozijnen die geschilderd moeten worden, plekken waar vocht vast zit weghalen. Zorg ook dat alles netjes is opgeruimd als mensen komen kijken. Hierdoor zien mensen dat het huis netjes wordt bijgehouden en zullen ze meer willen betalen. Ook de tuin moet netjes verzorgd zijn. Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat mensen die een groene en verzorgde tuin hebben meer voor hun huis krijgen dan een grijze (veel stenen) en onverzorgde tuin.

 

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen er ook voor dat je huis meer waard kan worden. Doordat energie op een groene manier wordt opgewekt wordt je huis automatisch meer waard. Mensen zijn ook bereid om meer te betalen als het huis al zonnepanelen heeft. Ze weten zo dat als ze op het begin iets meer betalen dat de energiekosten lager zullen zijn.

 

Extra slaapkamer

Als je een familie van 4 bent (vader, moeder, zoon en dochter) wil iedereen natuurlijk zijn eigen kamer hebben. Als je een extra slaapkamer heb zal de waarde van je woning omhoog gaan omdat mensen dan weten dat ze niet moeilijk hoeven te doen met matrassen als er iemand blijft slapen.

 

Aanbouw

Een aanbouw of garage bij bouwen zal er ook voor zorgen dat de waarde van jouw huis zal stijgen. Doordat je extra opbergruimte hebt zullen mensen sneller bereid zijn om meer te betalen zodat ze meer spullen kunnen opbergen. Het huis ziet er van bovenaf ook veel mooier uit met een aanbouw. Als je een aanbouw wilt ga dan voor een aanbouw van De Aanbouw Expert. Zij maken prachtige aanbouwen op professionele manier.

Ook interessant!