Home Kunst in Beeld Kunst en sculpturen voor elke gelegenheid

Kunst en sculpturen voor elke gelegenheid

Door admin

Kunst is een cadeau dat je voor elke gelegenheid kan geven. Voor een verjaardag, een geboorte, een huwelijk, als afscheid van je collega, voor kerstmis en voor een geslaagde student. Artihove.nl biedt kunst in alle vormen en mogelijke manieren. Kunst voor aan de muren, in de woonkamer, maar evengoed kunst voor buiten. Evengoed woonaccessoires zoals vazen, kandelaars, spiegels en klokken kan je bij artihove.nl naar wens vinden. Eens lekker snollen op de website is de boodschap, zo dat jij misschien nog wel een uniek stuk op de kop kan tikken! 

Geboortegeschenk

Wanneer er een kindje geboren wordt, is dit een heel speciaal moment en dat vraagt om een uniek en speciaal cadeau. Als je kunst als cadeau geeft, dan kan het kind later als volwassene zien wat er gegeven werd toen hij of zij geboren werd. Met kunst als geboortegeschenk kan je heel ver gaan. Je kan kiezen voor een mooi kistje met een geluksboekje, verzilverde tandendoosjes of voor een vrolijk sculptuur van een olifantje en een knuffeldoek. Maar evengoed kan er een kunstwerk cadeau gegeven worden dat de liefde weergeeft tussen de ouders en het pasgeboren kind. Mogelijkheden genoeg om op gepaste manier de kersverse ouders te feliciteren!

baby voetjes

Afscheidscadeau 

Wat is er mooier dan een collega waar je al die jaren goed mee hebt samengewerkt, een mooi kunstwerk als afscheidscadeau te geven wanneer die met pensioen gaat? Ook daar zijn bij arthihove.nl eindeloze mogelijkheden, zodat je iets gepast vindt voor jouw collega. Wat dacht je van een mooie briefopener of een klassevolle wijnhouder? Een geschenk waardoor jouw collega met plezier en fijne herinneringen terugkijkt naar zijn loopbaan bij jullie bedrijf. Ook kan er door artihove.nl kunst op maat gemaakt worden, zodat je echt een persoonlijk cadeau kan afgeven bij afscheid. 

Sculptuur, Hout, Kind, Ouders, Holzfigur, Figuur

Sculpturen

Bij artihove.nl kan je jezelf niet alleen voorzien van allerlei mogelijke kunstwerken, maar je kan er ook prachtige sculpturen bemachtigen. Dit zijn prachtige en unieke beeldhouwwerken die gemaakt en uitgevoerd zijn in brons, zilver of keramiek. Deze beelden kan je evengoed in je woonkamer of netjes in de tuin zetten. Veel van de sculpturen bij artihove.nl hebben een bijzondere boodschap waardoor ze ideaal zijn om aan jezelf te schenken of om cadeau te doen aan iemand anders. Er is een ruim assortiment waardoor je altijd wel iets naar wens zal vinden!  Geschreven door GMU | Online Marketing Expert

Ook interessant!