Home Kunst in Beeld Tips voor een snelle verkoop van je woning zonder makelaar

Tips voor een snelle verkoop van je woning zonder makelaar

Door admin

In de huidige markt gaat het verkopen van je huis al redelijk snel af. Vaak wil men daarom ook de verkoop van de woning zelf organiseren. Hierdoor moet je dus wel het nodige doen om de woning zelf onder de aandacht te brengen. In dit artikel vertellen we wat meer over het zelf verkopen van je huis.

Verzorg de promotie van de woning

Het begint allereerst met het onder de aandacht brengen van de huidige woning. Wanneer je in een dorp woont, kan een simpele Facebook post die gedeeld wordt door vrienden en familie al voldoende zijn om een aantal aanvragen voor een bezichtiging binnen te krijgen. Wanneer je in de stad woont zul je vaak al sneller moet adverteren om een aantal aanvragen voor een bezichtiging te verkrijgen. 

Zet kunst in voor een succesvolle bezichtiging 

De volgende stap is het overtuigen van de potentiële kopers om jouw huis te kopen. Hierbij is het dus belangrijk de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Hierbij kan kunst worden ingezet om de woning een luxere uitstraling te geven. Het gebeurd namelijk regelmatig dat kunst geaccosieerd wordt met geld. Als dan de woning voor een redelijk bedrag te koop staat zullen ze de sneller de woning willen kopen. Het gaat toevoegen van kunst gaat hierbij niet alleen om de woning zelf, maar denk hierbij ook aan de tuin. Het toevoegen van beeldjes of schilderijen is hierbij vaak een toegevoegde waarde. 

Verkopen aan een vastgoedhandelaar 

Heb je alles uit de kast getrokken om de woning zo snel mogelijk te verkopen en heeft ook  het inzetten van kunst nog niet de juiste koper opgeleverd? Dan kun je ook voor veiligheid kiezen en je huis snel en direct verkopen aan Bagro Vastgoed. De verkoop van je woning kan dan binnen een aantal dagen volledig afgerond worden. De vastgoedhandelaar komt je woning namelijk bekijken en komt op basis van de bezichtiging met een bod op je huis. Dit bod zal inclusief kosten koper zijn.

Ook interessant!